Cincitys Yazz | Official website

FLIRTATION – Panama

When:
13 April 2012 @ 12:30 – 13:30
Where:
FLIRTATION - Panama
Amsterdam
The Netherlands
Categories:

We hebben geweldig nieuws! De datum van de volgende Flirtation is bekend! Vrijdag 13 april een Flirtation Physical. Club Panama is weer open dus dat wordt als vanouds flirten en dansen in twee zalen! en voor de eerste keer in negen jaar Flirtation, TESSisMORE behind the wheels! En jij! Jij bent een Special Flirt!

Wat kun je verwachten als Special Flirt?
Geen lange rij voor jou, want je kunt naar binnen via de Special Flirt ingang. Onze flirt hostess staat op 13 april vanaf 23.00 uur bij de ingang van Panama en zal jou een Special Flirt bandje geven (we sturen geen kaartjes, maar je staat op onze Special Flirt gastenlijst).

RSVP naar ondergetekende voor 8 april 2012

Het Special Flirt bandje ligt voor je klaar van 23.00-01.00 (belangrijk: kom niet te laat, want rond 01.00 sluiten we de Special Flirt lijst). Met dit bandje heb je toegang tot de Special Flirt ruimte die zich rechts in de grote zaal bevindt. Daar ben je omgeven door een select gezelschap ‘Special Flirts’ en kun je in het begin van Flirtation genieten van een hapje en een drankje.

De line-up is bekend! In de main room TESSisMORE, Carita La Niña en CinCity’s Yazz en in de R&B studio Covergirl Sunny. De aerobic girls en danseressen van Entertainment Matters will make you sweat and dance!

Na zo’n feestende work-out niet ver meer willen lopen?
Boek dan een kamer in het Lloyd hotel! Speciaal voor Flirtation ‘gets Physical’ flirts, is er een 25% kortingsactie op de officiële kamerprijs. . Vermeld bij het boeken dat je gebruik wilt maken van de Flirtation aktie.

Flirtation gets Physical wordt de meest sexy work-out ooit! Gegarandeerd losse heupjes. Even helemaal gek, dansen en flirten, compleet uit je dak! Dat geldt ook voor de dresstip: hoe strakker, hoe gekker, hoe beter! Flirtation gets Phyiscal en dat zul je weten!

Tot Flirtation!

Like this Article? Share it!

Comments are closed.