Cincitys Yazz | Official website

HOUSE OF FASHION

When:
17 July 2011 – 18 July 2011 all-day
Where:
HOUSE OF FASHION
Amsterdam
The Netherlands
Cost:
Contact:
Cincity's Yazz
Categories:

second floor…

House of Fashion

Vanaf 13 tot en met 17 juli is het weer tijd voor ‘Amsterdam International Fashion Week’. Dat houdt in dat er de hele week fashion gerelateerde festiviteiten in Amsterdam zullen plaatsvinden.

Om Fashion Week goed af te sluiten organiseert Legends Entertainment op zondag 17 juli

‘House of Fashion’ in Bungalow 8 te Amsterdam.

Geen modeshows, geen catwalk in de club, geen designer die de boventoon voert, maar wel jouw fashion die in de spotlight staat! Want bij House of Fashion draait het allemaal om gezelligheid, lekkere muziek, mooie kleding en jouw eigen stijl.

Door een mix van verschillende eigen kledingstijlen en qua muziek doet House of Fashion haar naam eer aan.

Om de verschillende stijlen vast te leggen maakt iedereen een entree op de rode loper waar je gefotografeerd kan worden door onze fotografen van We are Pixelated.

Tussen 22:00 tot 00:00 willen wij de gasten voorzien van een glaasje Prosecco, fingerfood en lekkere lounge muziek om je in de mood te brengen.

Vanaf 00:00 tot 3:00 gaat het dak van Bungalow 8 er vanaf, want op de House verdieping hebben wij Cincity’s Yazz het duo dat bekend staat om hun hit Tudo Bem, Sharity Jayde en Romeo Rampage die een back to back special zullen doen op deze avond. Op de eclectische verdiepingen hebben wij Stevez die de beste R&B ten gehore zal brengen op deze avond en Captain Black en Jay Oliveira die een geweldige eclectische set zullen neerzetten. Captain Black heeft de afgelopen tijd veel nieuwe tracks geproduceerd zoals Sound of Love, dus de oren kunnen wel wat verrassingen verwachten.

Kaarten kosten 10,- aan de deur en zijn alleen aan de deur te verkrijgen, dus wacht niet tot het laatste moment met het feest bezoeken om teleurstelling te voorkomen.

Via Guestzone kunnen er gastenlijstplekken worden gewonnen, dus wees er snel bij!

Like this Article? Share it!

Comments are closed.