Cincitys Yazz | Official website

LUDWINA

When:
07 September 2011 @ 11:30 – 12:30
Where:
LUDWINA
Amsterdam
The Netherlands
Cost:
Categories:

In Amsterdam zijn er maar weinig echt speciale avonden voor lesbische vrouwen en zo ontstond het idee om –in samenwerking met sinaasappellikeur Cointreau- ‘Ludwina’ in het leven te roepen: een ‘night for girls who love girls’.

Rendez-vous
Het women only horecaconcept Cointreau Rendez-vous is ontstaan in Parijs en aan de Côte d’Azur.
Cointreau Rendez-vous Nights zijn ‘special nights for women only’, georganiseerd door stijlvolle trendy horeca gelegenheden die geselecteerd zijn en ondersteund worden door Cointreau.
Ludwig II is pas een paar weken geopend, maar is nu al ‘the talk of the town’ en vormt daarmee het perfecte decor voor dit concept.

Cointreaupolitan
Tijdens de ladies nights staat de Cointreaupolitan centraal. De Cointreaupolitan is, zoals de naam al doet vermoeden, een variant op de klassieke Cosmopolitan cocktail: een felroze cocktail met een sublieme smaakmix van Cointreau, cranberrysap en citroensap.
De dames mogen zelf hun Cointreaupolitan shaken met speciale roze minishakers. Bovendien maken ze ook nog eens kans op het winnen van een goedgevulde Cointreau goodiebag.

Cincity’s yazz
De link met ‘Sex and the City’ is natuurlijk al snel gelegd en dat is dan ook precies het publiek dat Ludwig II met de Cointreaupolitan avonden wil aanspreken: trendy, stadse vrouwen op hoge hakken.
De beide dames van Cincity’s yazz, die de muzikale invulling van de woensdagavonden gaan verzorgen, brengen in ieder geval al hun hele achterban met zich mee.
Cincity’s Yazz bestaat uit de twee beste vriendinnen Cindy Kiota & Yasmin Göbel. Alles wat zij willen is genieten en laten genieten en dit is precies wat tijdens een set van Cincity’s Yazz sterk naar voren komt. Ludwina belooft met dit alles een nieuwe stylish girls night out te worden!

Like this Article? Share it!

Comments are closed.