Cincitys Yazz | Official website

MONDAY – Cincity’s Yazz Supperclub

When:
06 December 2010 @ 20:45 – 21:45
Where:
MONDAY - Cincity's Yazz Supperclub
Amsterdam
The Netherlands
Cost:
Contact:
Cincity's Yazz
Categories:

Supperclub : We Party on Monday invites Cincity’s Yazz

Cincity’s Yazz releases there first track ‘TUDO BEM’

support by : Glenn Helder on percussion – Ntjam Rosie www.ntjamrosie.com

MONDAY ABOUT CINCITY’S YAZZ

Dit is één van die MONDAY® edities waar ik al een tijdje naar uitkijk……waarom? Omdat onze gasten van deze week enorm tot mijn verbeelding spreken. Ze zijn supermuzikaal, een lust voor het oog qua looks en stilo en ook nog eens dol enthousiast om op MONDAY® te komen draaien. CINCITY?S YAZZ: Cindy Kiota en Yasmin Gobel. Ze draaien nu een jaar samen en hebben al in heel wat clubs mogen staan en naast grote dj’s mogen draaien. Ze grijpen deze gelegenheid dan ook aan om hun eerste track ?TUDO BEM? aan het publiek te presenteren. Een funky zomers house nummer met braziliaanse vocals en een cubaanse gitaar melodie. Daarnaast bereiden ze een set van 2 uur voor waarin ze alles uit de kast halen om te laten zien wat CINCITY?S YAZZ in huis heeft. Dat betekent een muzikale tour gevuld met deep, afro, funky house beats en techhouse flavours.

MONDAY IS DELIGHTED TO PRESENT CINCITY’S YAZZ!

En dat ze serieus zijn laten ze zien door een paar toppers van gasten mee te nemen die het plaatje compleet maken. Ze worden vocaal begeleid door de zeer getalenteerde NTJAM ROSIE. Net als CINCITY?S YAZZ is zij een aanstormend talent. Ze is afgestudeerd aan het Codarts Conservatory en won de MCN World Up Award. Zij mocht de Music Matters Award in ontvangst nemen, waardoor ze een album kom opnemen genaamd ?ELLE? die onlangs is uitgekomen en dit resulteerde weer in de titel Music Ambassador voor Rotterdam. NTJAM ROSIE heeft al een keer opgetreden naast de grootheid Erykah Badu, en een show geopend voor Jose James. Ze heeft onder andere opgetreden op festivals als Dunya, The Hague Jazz, North Sea Round Town en Mundial. Kortom MONDAY® heeft de eer om een wereldster in de dop aan haar publiek te presenteren.

MONDAY IS HONOURED TO PRESENT NTJAM ROSIE!

En om dit prachtige plaatje compleet te maken hebben ze één van neerlands beste percussionisten uitgenodigd om erbij te zijn. Waar heeft deze artiest niet opgetreden en met wie niet. Ik denk dat dat lijstje korter is om op te noemen. Zijn show is een toegevoegde waarde voor elke dj set. We verwelkomen daarom niemand minder dan GLENN HELDER!

MONDAY WELCOMES GLENN HELDER!

Marly Mar aka Mr MONDAY® warmt iedereen op die uit de kou komt en zorgt voor de juiste stemming.
LE BAR ROUGE is het terrein van FULLSCALE, FLAVA en GOODGRIP. Met female friendly RnB en everlasting classics zetten ze de zaal wekelijks op z’n kop. Vaak gesteund en gesupport door DEEJAY KID. De MONDAY MASTERS OF CEREMONY KNOWLEDJE doet er met zijn lyrics een schepje boven op.

…..

MONDAY AFTER CINCITY’S YAZZ EN CO GIG:

DAMN……….!!!!! December belooft een mooie maand te worden als afgelopen maandag een voorbode is van wat er in deze maand nog gaat gebeuren. Laat ik allereerst mijn respect uitspreken voor die twee broekies die de Supperclub als een malle hebben gerockt op de eerste MONDAY® van december. CINCITYS YAZZ kwam met een heuse karavaan en hadden maar één dingen voor ogen VENI, VIDI, VICI!!! And thats what they did! Ze zijn gekomen met de fantastische vocaliste NTJAM ROSIE en de weergaloze percussionist GLENN HELDER, Ze hadden allang gezien hoe ze het zouden aanpakken. En hebben vervolgens het MONDAY® publiek voor zich gewonnen. We gaan ze zeker nog een keer terugzien op MONDAY®!

Like this Article? Share it!

Comments are closed.