Cincitys Yazz | Official website

ALWASY AN HONOR @ ‘MONDAY’S’

MONDAY® IS DELIGHTED TO PRESENT CINCITY’S YAZZ!!!

Als er een award zou bestaan voor de meest talentvolle, muzikaalste, leukste, schattigste en sexy dj duo, dan zou deze onmiskenbaar worden uitgereikt aan het twee tal CINCITY’S YAZZ. Niet alleen zijn ze weergaloos achter de decks, hun verschijning en energie waar mee ze staan te draaien maakt ze om op te vreten. Daarom moeten wij het gerecht CINCITY’S YAZZ minimaal 2x per jaar voorschotelen aan de MONDAY®FUNLOVINPEOPLE in de Supperclub.

De meiden zijn de laatste tijd druk bezig in de studio. We kunnen de komende tijd een release verwachten met vocalen van NTJAM ROSIE. De track “Ou de La” komt uit op het label AFRAZOO van LEROY STYLES. En op het label van MONDAY® gast RANCIDO (20 feb) komt de track “OUR ROOM” uit. De dames verkeren dus in goed producers gezelschap ;) Ook het buitenland begint te trekken aan onze locale heldjes getuige aankomende gigs in Dubai, Portugal en Zuid Afrika

Gelukkig staan ze nog steeds graag bij ons achter de draaitafels en zien onze gasten ze nog steeds heeeeeel graag komen!!!!

MONDAY® IS DELIGHTED TO PRESENT CINCITY’S YAZZ!

The MONDAY® residents staan elke week weer klaar om te presteren en jullie dat gene te bieden waar jullie elke week voor komen, GOOD MUSIC & GOOD VIBES!

MARLY MAR aka MR MONDAY®
CL’AUDIO
FULLSCALE
FLAVA
GOODGRIP
DEEJAY KID
MC ICEMAN
MC CLARK KENT

“IT’S ALL ONE BIG HAPPY MONDAY® FAMILY!”

Via de site, www.partyonmonday.com, you can get invited en vind je de laatste MONDAY pics

Like this Article? Share it!

Leave A Response