Cincitys Yazz | Official website

LUDWINA INVITES

Vanaf de opening 17 augustus vormt Ludwig II iedere woensdagavond het toneel voor hippe gay girls and boys in Amsterdam. In Amsterdam zijn er maar weinig echt speciale avonden voor lesbische vrouwen en zo ontstond het idee om –in samenwerking met sinaasappellikeur Cointreau- ‘Ludwina’ in het leven te roepen: een ‘night for girls who love girls’.

Tijdens de ladies nights staat de Cointreaupolitan centraal. De Cointreaupolitan is, zoals de naam al doet vermoeden, een variant op de klassieke Cosmopolitan cocktail: een felroze cocktail met een sublieme smaakmix van Cointreau, cranberrysap en citroensap.

De link met ‘Sex and the City’ is natuurlijk al snel gelegd en dat is dan ook precies het publiek dat Ludwig II met de Cointreaupolitan avonden wil aanspreken: trendy, stadse vrouwen op hoge hakken. De beide dames van Cincity’s yazz, die de muzikale invulling van de woensdagavonden gaan verzorgen, brengen in ieder geval al hun hele achterban met zich mee.

Elke week zullen nu de vrouwelijke dj’s van Amsterdam als INVITE aanwezig zijn om bij Ludwina te komen draaien :D de aftrapper was the lovely Hellie Berry, en gisteravond de sexy T’amore…aankomende editie zal marga margaret met haar heerlijke diepe beats je oortjes en dansvloer verwarmen!

Every Wednesday with DJ-duo Cincity’s Yazz

Starts at 09 PM
Reguliersdwarsstraat 37
Amsterdam
www.ludwigzwei.nl

Like this Article? Share it!

Leave A Response