Cincitys Yazz | Official website

MONDAY® IS DELIGHTED TO PRESENT CINCITYS YAZZ AND FRIENDS!

Niet eerder hebben een paar talenten zo snel hun comeback gemaakt op een MONDAY® avond. Meestal gaat daar wel een klein jaartje overheen puur vanwege het grote aanbod van dj?s die bij ons draaien. Maar we konden het MONDAY® publiek en vooral ook onszelf het enthousiasme van de CINCITYS YAZZ GIRLS niet zolang onthouden ;) Vandaar de snelle rentree van dit muzikale, energieke en uiterst sympathieke dj duo.

En dat ze muzikaal zijn hebben ze bewezen tijden de MONDAY® editie van december. Met een gevarieerde house set ondersteund door de vocaliste NTJAM ROSIE hebben ze de harten van de MONDAY® peeps gestolen. Ook deze keer weer nemen ze een aantal bevriende artiesten mee die het plaatje compleet maken.

Allereerst tenor saxofonist JEFF HOLIE. Deze weergaloze artiest is geen onbekende in de Amsterdamse scène. Al jarenlang is hij een vaste bespeler van de WICKEDJAZZSOUNDS avonden in de SUGAR FACTORY. De markante Amerikaan heeft zijn sporen verdiend met optredens aan de zijde van grootheden als ZAPPA en IKE WILLIS. We zijn daarom dan ook zeer vereerd met zijn komst naar de SUPPERCLUB :-d

En dat we ook plaats maken voor jonge talenten onderschrijft niet alleen de komst van CINCITYS YAZZ maar ook het optreden van TOM SCHRAVEN. Dit 22 jarige talent met zijn warme stem studeert aan het muziektheater Conservatorium/ Artez in Arnhem en is al 9 jaar actief als zanger. Als 13 jongetje was hij al nationaal finalist van het eurovisie songfestival. Inmiddels heeft hij opgetreden op de Amsterdamse UITMARKT, heeft hij live gezongen met onder andere ILSE DE LANGE en speelt hij in haar clip I Love You. MONDAY® en haar crew ontvangt TOM SCHRAVEN met open armen.

MONDAY IS THRILLED TO PRESENT CINCITYS YAZZ AND FRIENDS!

Like this Article? Share it!

Leave A Response