Cincitys Yazz | Official website

WE ARE ON RADIO 6 @ WICKED JAZZ SOUNDS WITH PHIL HORNEMAN

Wicked Jazz Sounds heeft een eigen programma bij de NTR op Radio 6, de nationale zender voor soul & jazz. De show zal gepresenteerd worden door DJ Phil Horneman. Wicked Jazz Sounds heeft als missie je mee te nemen op een avontuurlijke reis langs jazz, funk, soul, hiphop en meer.

In het programma komen wekelijks de nieuwste ontdekkingen van morgen voorbij, maar ook herontdekkingen uit de schatkist van het verleden. Phil Horneman: Heel veel waanzinnige artiesten en labels sturen ons hun nieuwe muziek, soms al maanden voordat het officieel uitkomt. Die ga ik allemaal laten horen in Wicked Jazz Sounds op Radio 6. Ook zullen (inter)nationale djs regelmatig in het programma verschijnen: Wij halen voor onze clubavonden regelmatig te gekke djs over, die gaan we vanaf nu vragen een korte set in ons programma te verzorgen.

dit keer is te gast: Cincity’s Yazz :D 17 juli 2011 vanaf 16:00 tot 18:00 uur dus luisteren mensen!!! een half uur setje met heerlijke deephouse tracks, jazz invloeden en vocalen.

Like this Article? Share it!

Leave A Response